"Je vskutku zajímavé, jaké krásné věci dokážeme vytvořit, a kolik z nich bylo zničeno kvůli těm špatným..."

Nová identita, nový svět... nový začátek

12. září 2009 v 1:57 | Annia |  (tý)Deníček / aktualitky
V posledním prázdninovém týdnu se mi podařilo konečně vyřídit nové jméno na nové škole, poznat pár nových lidí, zažít nový "styl" vyšetření u zubařky, a v neposlední řadě nainstalovat nový systém vedle nově nainstalovaného starého systému do notebooku. :-)


Vstřícná škola, inteligentní vedení a naděje na minimální problémy s TS?
Když jsem sekretářce na nové škole oznámila změnu jména a nechala ji okopírovat příslušné dokumenty, sama se zeptala, jestli teď budu mít jméno jako holka, nebo jak? Tak jsem ji uvedla na pravou míru, jak to je s transsexualitou a se mnou. Žádné zbytečné řeči se nekonaly, jen říkala, že to řekne třídnímu učiteli, což udělala moc dobře. :-) Uvidíme, jak to půjde dál. :-)

Starat se o zuby se opravdu vyplatí!
Můžu z vlastní zkušenosti potvrdit, že je to tak, že pečovat o zuby je výhodné, ať se na to koukám jak chci. :-) Tím novým "stylem" stomatologického vyšetření myslím to, že jsem si sedla do křesla, ona se mi minutku hrabala v zubech, a pak řekla, že mám zdravé zuby a mohu odejít. :-) Toto se mi bohužel, vzhledém ke stavu mých zubů, moc nestává. :-( Stalo se mi to asi po druhé v životě, a cítím, že to je tím, že jsem se pořádně o zuby začala starat až v několika posledních letech. Dříve jsem si je čistila jen občas, a to ještě nesprávným způsobem, a k zubařce jsem taky nechodila pravidelně 2x do roka.

Proč to vlastně píšu? Chci abyste si ze mě, hlavně vy mladší, ale nejen vy, vzali ponaučení, a starali se o své zuby, protože zdravé přírodní zuby už vám nic nenahradí! Mluvím z vlastních zkušeností, věřte mi.

Přeinstalace notebooku
O víkendu jsem si konečně našla čas na přeinstalování operačního systému v notebooku. Přeinstalovala jsem kompletně Windows, a ještě vedle něj nainstalovala Linux. Počítač je díky tomu rychlejší, a v Linuxu můžu spouštět čistě Linuxové programy a další věci pro Linux. :)

Článek psán se zpožděním kvůli nedostatku času. Příště napšu, jaký byl můj start ve škole 1.9.2009 :)

Komentáře

1 Gekko Gekko | 12. září 2009 v 9:05

Vida, vida.. v tvém věku bych si nikdy nedokázala představit, že by mě ve škole takhle brali.. no prostě: Times they are a-changin'  :-)

2 Lucie Lucie | Web | 12. září 2009 v 9:37

Dobře si to zvládla.  :-)

3 Annia Annia | Web | 12. září 2009 v 9:47

Gekko, Lucie: Spíš si myslím, že jsem narazila na skvělou školu a skvělé lidi. A to jsem tu ještě nepsala o třídním! :-)
Times are changing, but people still aren't perfect. :-(




Komentáře jsou uzavřeny.